FacebookTwitterLinkedIn
Login / Register

Login / Register

IUG FORUM

Stay always connected!
  1. Kathy Setter
  2. Sierra/ Millennium/ Encore
  3. Wednesday, August 09 2017, 02:47 PM
  4.  Subscribe via email
I am creating a new print template for a holdslip. I took one that is working fine and moved some text boxes around and added a new static text box. I can import it into Sierra, but when I try to preview I get the "Failed to preview template: test1, NONE, ANY." There are no graphics on this template, no conditional statements, just static text and text fields. Other posts I've seen on templates not working seemed to have something to do with certain java statements. I tried importing an in use template under a different name, and that also will not preview in Sierra. It's been my experience that if it won't preview, it won't print. Everything previews fine in iReport.
We are on Sierra 3.1.0_11.
Anyone know what might be causing this?
Thanks for any advice,
Kathy

setter@ifls.lib.wi.us
Comment
There are no comments made yet.
Add Comment


There are no replies made for this post yet.
Be one of the first to reply to this post!
Guest
Submit Your Response
Upload files or images for this discussion by clicking on the upload button below. Supports gif,jpg,png,pdf,ppt,pptx,doc,docx,xls,xlsx,,txt,rtf,jrxml
• Remove Upload Files (Maximum File Size: 2 MB)
You may insert polls into your post. The poll would then appear in the post.
Vote Options
Captcha
To protect the site from bots and unauthorized scripts, we require that you enter the captcha codes below before posting your question.